19 marraskuuta 2013

Ihminen haluaa kivaa ja miellyttävää

Kuntien eläkevakuutuksen eli Kevan toimitusjohtaja Merja Ailus kommentoi Iltalehden mukaan häneen kohdistuneita ökyilysyytteitä sanomalla; "ihminen haluaa kivaa ja miellyttävää itselleen". No kukapa ei haluaisi? Poreamme 2000€, viinikaapi 3000€, keittiökalusteet 28 000€, avobemari 46 000€,  asuntoremontti 250 000€..

Ainiin, saisinko muuten palkankorotusta 6100€/kk?

No ei siinä mitään, onhan työstä palkka maksettava ja jotkut vain saavat enempi palkkaa. Haluaisin vain kysyä onko tällaisia etuja nauttiva ja itselleenjärjestelevä henkilö varmasti paras vaihtoehto kukkaronvartijaksi yli 30 miljardin kukkarolle josa on ihmisten eläkevaroja?

2 kommenttia:

  1. Ja entä se hallitus, joka nämä on myöntänyt. Katsoin juuri hallituksen jäsenet läpi ja aika vilttiketjulta vaikutti. Ei ainakaan nimet juuri sanoneet mitään (Rätyä ja persujäsentä lukuunottamatta). Onko heillä kompetenssia tuollaiseen hommaan? Johtajia tuntui myös olevan pulju piukassa.
    Jokainen tuntuu tarvitsevan lisää rahaa (itse tietty myös), mutta pitäisikö sillä ahneudella olla joku raja? Jos jo tienaa maltaita, eikä tarvi maksaa asunnosta eikä autosta, niin mihin sitä ihan kohtuuttomasti tarvii? Hämärtyykö se raja jossakin vaiheessa vai onko se hämärä jo lähtiessä?

    VastaaPoista
  2. Jos asunto (yli miltsi) ja auto (uusi avobemari) on jo työn puolesta ni seuraavaksi listalla voisi olla ilmaiset ruuat koko perheelle sekä lasten harrastukset. Pitäähän Pia-Liinan päästä ratsastamaan ja Waltterin viulutunnille. Ja ei kai nyt kukaan kuvittele että itse ostaisin perheeen ruuat kun palkka ei ole kuin parikyttonnia kuussa?

    Jos nykytilanne on yli miljoonan työsuhdeasunto, 19 000€:n kk-palkka ja työsuhdeautona se kuuluisa bemari niin oisko järkevää että hallitus olisi se joka mahdollisesti esittäisi näihin jo kohtuullisiin etuihin korotuksia jos duuni on tehty todella erinomaisesti? Se että heppu itse pyytää yli kuuden tonnin korotusta palkkaan ja yli miljoonan verran kalliimpaa asuntoa kun "Nykyinen nyt ei ole kiva" niin millä verukkeella? Onko työ tosiaan tehty niin hyvin että siitä ansaitsee tuon suuruisen palkinnon? Jos, niin miksei hallitus oma-aloitteisesti tarjoa kunnon korvausta ilman että itse pitää tulla ruinaamaan?

    VastaaPoista