01 helmikuuta 2016

Elä unelmaasi tänään

Elämässä kannattaa panostaa heti ja tänään siihen minkä kokee oikeasti tärkeäksi. Ensin pitää tietysti löytää se mikä on itselle tärkeää, sekään ei välttämättä ole niin helppoa. Sitten tarvitaan vähintään ripaus rohkautta lähteä sitä toteuttamaan. Kun tekee sitä mitä rakastaa niin kyllä se jotenkin jossain vaiheessa saattaa muuttua vaikka kokopäivätyöksi. Tai mahdollistua jotenkin muuten että voit tehdä sitä rakastamaasi asiaa tarpeeksi. Itsekään en tällä hetkellä pysty niin hyvin toteuttamaan tätä ideologiaa kuin haluaisin. Aina sitä keksii tekosyitä. Itselle se on tällä hetkellä elämäntilanne, kaksi pientä lasta jotka on tosi ihania ja joihin haluaa panostaa tosi paljon. Ja siitä saa iloa omaankin elämäänsä rutkasti. Mutta ne omat jutut jää tällä hetkellä vähän turhan vähälle. Toki sitä aina välillä pääsee vaikka lenkille tai tekee jotain semmosta muuta mikä on semmosta omaa juttua mistä nauttii paljon. Jotenkin odottelen kuitenkin sitä että oma aika lisääntyisi ehkä vuoden päästä jolloin voisin enemmän lähteä rohkeasti toteuttamaan sitä mitä rakastan. Rakastan lapsiani ja on ihanaa olla heidän kanssaan mutta silti kaipaan jotain omaa tekemistä ja omia projekteja joihin nyt ei ole aikaa.

Tässä Alan Wattsin superhyvä video joka kannattaisi katsoa kerran päivässä. Oonhan mä itsekin hyvä esimerkki asiasta; joskus 8-vuotiaana alkanut kavereiden kanssa tekemään asioita jotka mua kiinnostaa ja nyt olen yli 10-vuotta tehnyt töitä samalla alalla. Se mitä vielä kaipaisin ois se että saisin hieman tarkennettua sitä mitä ko. alalla teen. Voisin ottaa sen 5-vuoden tavoitteeksi että miten saavuttaisin sen, että pääsisin vaikkapa vähintään puolipäiväisesti tekemään omalla alalla enemmän sitä omaa juttua.

Sitä odotellessa täytyy kelailla tuota videota ja yrittää hahmottaa omassa päässään tuo asia.2 kommenttia:

  1. Aivan ihana teksti! Herätti paljon positiivisia ajatuksia ja hymyä huulille :-) Odotan innolla tulevia postauksiasi. Kiitos tästä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti kommentista! yleensä mun tekstit ei ehkä ole näin korkealentoisia vaan vähän tylsempiä talousasioita. mutta oikeastaan tämä unelmapostaus on kaiken takana. eli rahakuvioita säädetään ja säästetään jotta olisi mahdollisuus paremmin toteuttaa unelmiaan. mutta aina kiva jos saa hymyn jonkun huulille =)

      Poista