06 kesäkuuta 2014

Vuorotteluvapaa lähenee loppuaan

Kuukauden verran vielä jäljellä vuorotteluvapaata. Kivaa on ollut ja vauva on kasvanut kovaa kyytiä, nyt suussa on jo kolme hammasta ja konttausvauhti on kova. Heinäkuun loppupuoli sitten kesälomaa ja syys-lokakuu isyysvapaa. Sitten pitäis keksiä jotain muuta. Täytyis ihan ottaa selvää miten saisi blogin nimeä järjevästi vaihdettua. Ehkä mä oisin sit vain Kitupiikki. Viisaammat vois neuvoa jos joku osaa, miten homma hoituis? Vai oisko Kitupiikki yrittäjänä? No ehkä ei.

Bloggailu on ollut hauskaa ja sen takia sitä tullee jatkettuakin. Hyvä tässä on se kun ei ole vastuussa kelleen että voi kirjoitella kun siltä tuntuu. Kohtuullisen usein on kuitenkin siltä tuntunut. Aika menee nopeasti, tästäkin sen taas huomaa. Hyvä se asia on siltä kantilta kun miettii miten säästöt kertyy, kun aika menee nopsaan niin säästötkin karttuu vauhdilla. Paljon on tietty siitä kiinni onko elämässä menoa ja meininkiä. Jos on tarpeeksi tekemistä niin silloin se aika myös menee vauhdilla.

Tähän mennessä 10 kuukauden vuorotteluvapaa on saanut aikaiseksi ainakin sen että eipä huvita tämän jälkeen palata normi 9-17 työhön ja siihen vielä tunti suuntaansa työmatkat. Eipä siinä paljon vauvan tai perheen kanssa kerkeis olemaankaan. Joku ylityö siihen kun vielä päälle ni työtähän se vaan sit ois pääasiassa. Yrittämistä kohti siis.


2 kommenttia:

 1. On kyllä nopeasti kulunut aika!
  Jos haluat jatkaa nykyisellä systeemillä niin perusta uusi blogi joka kantaa haluttua nimeä. Tämän blogin sisällön saa tosi näppärästi tallennettua ja siirrettyä uuteen blogiin blogin asetusten kautta (asetukset - muu - blogityökalut - tuo blogi/vie blogi).
  Sitten tästä blogista voi tehdän ohjauksen sinne uuteen niin että pikkuhiljaa porukka osaa tallentaa hakuihinsa sen uuden blogin osoitteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti vinkistä! täytyypä tuo säätää tässä joku päivä noin kun ehdotit.

   Poista