01 toukokuuta 2014

Henkisiä investointeja

Olen tässä vähitellän vähän varautunut syksyyn ja vuorotteluvapaan loppumiseen. Vielä on 5 kk armontaikaa (vuorotteluvapaan loppu + kesäloma + 2kk isyysvapaa) ennen oikeaan elämään palaamista. Tavoitteena on että uskaltaisin heittäytyä yrittäjäksi syksyllä. Tai vuodenvaihteesta 2014-2015. Olen käyttänyt aikaa projektien valmisteluun ja laittanut pari rahoitushakemusta menemään. Yksi niistä selvinnee ensiviikolla ja toinen vasta syksyllä. Jos noi menis läpi niin olis tosi kiva startti yrittäjyyteen. Sais kasaan portfoliota ja tietty jonkun euron rahaakin. Aikaa on kyllä mennyt se mitä muulta puuhailulta, vauvan hoidolta (ja lomailulta!) on jäänyt. Saas nähdä oliko panostuksesta hyötyä, toivottavasti.

Täytyy ottaa vauvasta mallia. Eka nousee seisomaan tuolia vasten, kaatuu, kolauttaa päänsä ja kauhea huuto. Heti kun huuto on saatu sylissä laannutettua ni uusiks vaan, nyt sänkyä vasten seisoskelemaan. Yrityksen puutetta ei kyllä ole. Harmitus kestää korkeintaan minuutin ja taas uusi yritys. Kunpa se menisi itselläkin noin. Välillä tosin tavoitellaan liiankin korkealle mutta eipä se enää vuoden päästä harjoittelun tuloksena olekaan liian korkealla.

Työn ja työntekijän juhlahan tässä kai on meneillään joten hyvää vappua vain jokaiselle työn tekijälle oli se työ sitten mitä tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti