13 helmikuuta 2014

Isyysvapaa syksyllä

Tänään tuli Kelalta postia että mulle on myönnetty elo-syyskuulle isyysvapaa. Saan kuussa n. 2000€ miinus veroprosentti (joka on tänä vuonna pieni). Huh, tuntuupa hurjalta summalta! Viikko vielä seuraavaan "palkkapäivään" jolloin saan n. 900€. Elo-syyskuussa saan sitten tuplasti enemmän, jee!
Täytynee sitten vaihtaa blogin nimi Kitupiikiksi kun en enää ole vuorotteluvapaalla oleva Kitupiikki. Syksyllä sitten pitäis jäädä kyllä hyvin rahaa johonkin kivaan, kuten lainanmaksuun. No tosin tuo on vain lyhyt aika tuo pari kuukautta, katsotaan miten sitten loppusyksy tai enemmänkin ensvuosi..

Tuhannen euron kuukausituloilla kyllä pysyy hengissä kun on vaimo joka hoitaa omaa osuuttaan ahkerasti. Ja tosi ahkerasti hoitaakin. Mutta kieltämättä onhan se kiva joskus saada hieman enemmänkin rahaa käteen. Nytkin tuntuu kyllä epäreilulta kun olen vain kotona tekemättä mitään ja mulle tulee se melkein tonni kuussa tilille joka kuukausi. Saati sitten syksyllä.. No mutta täytyy nyt nauttia kun kerrankin saa jotain "ilmaista". En ole aikaisemmin saanut mitään tämmöistä vastikkeetonta rahaa kuten työttömyysrahaa, johtuen siitä että mulla on ollut jonkunlainen yritys sivussa pystyssä vaikka töitä olis ollut vähemmänkin. ja opintorahatkin jouduin maksamaan takas kun menin opintojen jälkeen tyhmänä heti töihin.

Syksyä odotellessa. Nyt viikko seuraavaan tilipäivään ja tilillä ehkä jotain parikymppiä. =)
Täytyy sanoa että vaimo käy kaupassa jos ruoka loppuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti