10 heinäkuuta 2017

Sijoituslainaa hyvillä ehdoilla

Tänään oli kaupat liiketilasta. Kiva positiivinen yllätys oli että laina oli halvempaa kuin pitikään. Sain Danskesta tarjouksen 0,9%:n marginaalilla ja kuulema euribor ei olisi tuosta enää korkoa pienentänyt. Kerroin nämä tiedot Handelsbankeniin ja kysyin pystyvätkö tarjoamaan samalla. No nehän lupas. Mutta vasta tänään siis selvisi että Handelsbankenissa tuosta 0,9%:n marginaalista vielä vähennetään 12kk:n euribor. Eli seuraavan vuoden sijoituslainan korko on 0,739%. Melko sama kuin meidän asuntolainassa. Taitaa itseasiassa asuntolaina olla hiven kalliimpi tällä hetkellä, siis oman asunnon. Mutta halpaa on kyllä raha. Korkoa menee n. 73€/kk lainasta jonka pääoma on alussa 118 000€. Ja tuosta kun vielä jotain veroetuakin saa niin ei paljon maksettavaa koroista jää. Ja vuokralainenhan sen maksaa.

Seuraavaksi täytyy perehtyä vuokrankorotuskäytäntöihin liiketilan osalta. Vuokra on nykyisellään 820€/kk + vesi. Ajatus oli että vuokra olisi jatkossa 850€/kk + vesi. Täytyypä lähteä googlettamaan aiheesta.

1 kommentti:

  1. Hei, luotto yksilöiden välillä on rahoitustapahtuma, jolla lainataan rahaa suoraan ihmisiltä ilman pankin väliintuloa. Suurimman osan ajasta se tehdään perhe- tai ystävällisessä ympäristössä. Mutta viime aikoina voit lainata muukalaiselta. Olen valmis tarjoamaan lainoja kenelle tahansa, jolla on mahdollisuus maksaa se takaisin ilman huolta. Odotan innolla tekemistäni kanssasi, jos tarvitset todella luottoa ja jos se on hyvää.

    Sähköposti: ( simondurochefort@gmail.com )

    VastaaPoista