12 helmikuuta 2015

Rahaa ostoksista

Tänään kun olin asioilta kävelemässä kotiin, hajos multa mun ainokaiset talvikengät. Ne on ollut ihan kätsyt kun niissä on vetoketjut sivussa ni on nopea laittaa jalkaan. Muutenkin ihan hyvin vuoden-pari jo palvelleet. Vetoketju kuitenkin teki tenän. Veikkaisin että korjaaminen maksais, työt ja vetoketju mukaanlukien, ehkä jonkun 30€. Tulipa sitten katsottua kenkiä vähän lähempää ja huomasin että vähän jo pohjakin on irti. Korjaamisen kannattavuus on siis vähän niin ja näin.

Tulipa sitten katsottua Zalandosta uusia vastaavia, jollain 50-70€:n summalla noita näyttää saavan. Ei siis kannata vanhoja korjata. Pitäis varmaan uudet housetkin ostaa kun polvessa on jo niin iso reikä että näin talvella tulee kylmä. Housuissa vähän sama juttu että kun joku paikka repsahtaa, ei se korjaaminen paljon auta kun kohta hajoaa joku toinen kohta. Farkkuja en kyllä netin kautta osta, kaupassakin saa tusinan sovittaa ennenkuin istuvat löytyy.

Zalandosta kuitenkin näytti sopivat kengät löytyvän ihan sopuhintaan. Tulipa samalla ostettua yks t-paitakin, niitä aina tarttee. Ja vaarallistahan tuo kaupoissa pyöriminen on, tapahtuipa se sitten netissä tai oikeassa elämässä. Helpolla sitä innostuu jotain muutakin ostamaan. Ostin vielä vyön tuohon pakettiin. En ole eläissäni ostanut kuin kerran aikaisemmin uuden vyön. Se edellinen on semmoinen juhlavampi jota ei halua arkena käyttää. Muut vyöt on joko ilmaiseksi saatuja tai muutamalla eurolla kirppikseltä ostettuja. Ehkä sitä joskus voisi yhden uuden vyön ostaa. Onneks tuolla on ilmainen palautusoikeus. Vaimo vinkkas että kannattaa ostaa useammat ja sovittaa molemmat ja palauttaa huonommat. No, otin sitten kahdet kengät. Voihan ne pitää molemmatkin jos oikein sopivat ovat. Ei kai se haittais vaikka ois yhdet varakengätkin.

Oon joskus vuosi sitten liittynyt Ostohyvitys-palveluun. En sitä aikaisemmin ole tullut käyttäneeksi. Olen kai ollut liian laiska. Tai ehkä enemmänkin pelkäsin että tulee tehtyä turhia ostoksia jos nettikaupoissa alkaa pyöriä. Nyt tuli kuitenkin kokeiltua. Ostohyvityksen tilillä näyttää olevan (vielä vahvistamattomana) 5,11€:n bonus mun tekemästä Zalando-ostoksesta. Ostohyvityksen ideana siis on se että kun ostaa jostain heidän kumppanikaupastaan niin saa sitten tietyn prosentin palautuksena ostoksen loppusummasta. Siellä on joku reilut 500 kauppaa listassa. Itteä voisi nopealla vilkaisulla noista kiinnostaa, no toi Zalando vaatteiden osalta mutta myös Booking.com matkailujutuista. Supersaverista olen myös joskus ostanut vaikken silloin vielä käyttänytkään Ostohyvitystä. Aika monessa taitaa olla 4% se summa mitä saa takas. Ei nyt älyttömän paljon mutta isommissa summissa toki tekee jo hyvin. Jos vaikka jotain matkaa ois ostamassa. Jos vaikka tonnin matkan ostaa ja saa siitä 4% ni se ois jo 40€. Täytyy vaan sit pitää huoli että ois joka tapauksessa ostamassa juttua eikä että vaan innostuu ton bonuksen takia. Kun listaa kattoo ni on siellä melko monta kauppaa josta on tullut jotain ostettua, Room21:stä meillä on ainakin kattovalaisin, Trademaxista keittiön tuolit. Täytyy vaan jatkossa muistaa kun jotain on netistä ostamassa että tsekkaa löytyykö pulju Ostohyvitys-listalta. Aika pienellä vaivalla saa kuitenkin joidenkin prosenttien alennuksen.

Tulipa tehtyä Ostohyvityksen kanssa diili että nyt sinulla, hyvä Kitupiikin blogin lukija, on mahdollisuus saada 10€:n S-ryhmän lahjakortti mikäli testaat Ostohyvitys-palvelua Tämän linkin kautta. Homma toimii niin että kirjaudut Ostohyvitys-palveluun ja teet sitä kautta jonkun ostoksen helmikuun 2015 loppuun mennessä. Ostoksen täytyy olla vähintään 25€:n arvoinen jotta tuon lahjakortin saa. Saat siis ostoksestasi bonuksen Ostohyvitys-tilille (bonusprossa vaihtelee eri kauppojen kohdalla) sekä sen lisäksi tuon S-ryhmän lahjakortin. Suosittelenpa testaamaan palvelua. Raportoin sitten itsekin blogiin myöhemmin miten bonusten kerryttäminen toimii. Jos haluat noita bonuksia siis lähteä kerryttämään niin ensin täytyy kirjautua Ostohyvitykseen ja sen jälkeen aina klikata Ostohyvityksen nettisivujen kautta haluamasi nettikaupan sivuille. Näin saat kerrytettyä bonuksia ostohyvityksen tilille ja kun saldoa on kertynyt 15€:n arvosta, voit kotiuttaa rahat eli saat ne tilillesi. Itse en vielä ole päässyt testaamaan miten nopeasti rahat sieltä tilille tulee mutta tuo on se logiikka miten homma toimii. Ostohyvityksellä on siis sopimus näiden kumppanikauppojen kanssa ja he saavat jonkun siivun kustakin ostoksesta ja tästä summasta siis ostajakin saa itselleen sovitun prosentin. Jos on joka tapauksessa jostain noista nettikaupoista ostamassa jotain niin miksipä ei sitten ottaisi siitä hieman alennusta itselleen?


4 kommenttia:

 1. Oho. Taisipa olla molemmilla samanlaiset diilit ja julkaistukin melkein samaan aikaan :) http://downshiftaaminen.blogspot.fi/2015/02/ostohyvitysfi-bonusta-nettiostoksista.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näköjään. Sulla vaan on hienommin kirjotettu teksti. Sama juttu vielä että myös mä kirjauduin Ostohyvitykseen joskus vuos-pari sitten mutta en ole saanut aikaiseksi edes kokeilla saati enemmän käyttää. Tosin ei sitä nyt niin paljon ole tullut shoppailtua mutta kyllä sitä nyt jos vaikka jonkun lomareissun tai pari ostaa ja sieltä pienenkin bonussiivun saa ni kyllähän se kannattaa nähdä pieni vaiva bonuksen eteen.

   Poista
 2. Ootko nyt aivan varma, että laitoit riittävästi noita 'affiliate'-linkkejä tekstin sekaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä sinne jokunen ois vielä mahtunu..
   yritin ehdottaa että niitä ois vähemmän mutta minkäs teet. tää kun oli tämmönen diili-teksti. koittakaa kestää.

   Poista