29 kesäkuuta 2017

Kaupat sovittu liiketilasta

Välittäjä tuossa äsken ilmoitti että tarjous hyväksytty. Eli musta tulee liiketilan vuokranantaja. Ostin (tai ostan kunhan kaupat on allekirjoitettu) n. 40 neliön liiketilan vilkkaan tien varrelta pääkaupunkiseudulta. Vuokralainen tulee kaupanpäälle. Nyt täytyy lähteä sitten pankkikierrosta tekemään. Kätevintä ja helpointi olisi pysyä omassa Handelsbankenissa. Sieltä aikaisemmin kysyin vähän pienemmälle summalle sijoitusasuntoon lainaa, hinta olisi ollut 1,3%:n korolla ja 3kk euribor. Ei kovin hyvät ehdot minusta. Samalla kysyin sitten omaa kämppää varten, 600K € olisi saanut 0,7%:n marginaalilla. Se nyt ois jo ihan ok korko. Tuosta olisi sitten maksettu osa heti pois kun vanha kämppä ois myyty.

Ite ajattelin että jos sais 3kk euribor ja 1%:n marginaali ni se ois kiva taso mitä haluaisin tähän liiketilan lainaan. Tätä vois lähteä tavoittelemaan. Handelsbankenista olisi muuten saanut 10v kiinteän koron 1,9%:n marginaalilla. Jos näitä sijoituskämppiä tai liiketiloja enemmän tulee haalittua ni varmasti harkitsemisen arvoinen asia nuo kiinteät korot. Ehkei tähän ekaan kuitenkaan.

Nyt täytyy laittaa uutta hakemusta pankkiin. Ja jos jollain on vinkkiä että millä hintaa pitäisi irrota 120 000€ lainaa liikekiinteistöön ni saa vinkata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti