10 maaliskuuta 2016

100 000 sivun katselua blogilla ja suosituimmat kirjoitukset

Huomasin että onpas noita kertynyt kun tuolla blogin uumenissa on tommonen laskuri. Se näyttää nyt että lukema on jotain yli 100 000. Heinäkuussa 2013 aloitin blogin pitämisen. eli reilut 2 ja puoli vuotta on tätä tullut pidettyä. Oli tuossa piempi taukokin kun en kirjoitellut. Jos sen huomioi niin jotain 50 000 käyntiä per vuosi. Pistää ihan miettimään että kai tällä joku merkitys on mitä tänne kirjoittaa. Aina kun ihminen jotain lukee niin kyllähän se jotenkin vaikuttaa ajatuksiin ja tekemisiinkin. Jospa tämmönen ainakin innostais ihmisiä jollain tapaa järkevöittämään omaa talouttaan.

Suosituin blogiteksti tähän mennessä on 2570:lla katselukerralla Yli 10%:n varma tuotto verovapaasti -kirjoitus jossa kerron S-osuuksista ja niiden hankkimisesta. Aihe onkin mielenkiintoinen ja kyllähän mäkin klikkaisin jos tuommoisen otsikon näkisin. Jos jollakulla ei nyt vielä noita S-osuuksia ole niin tuolta vain hankkimaan.

Toiseksi suosituin teksti on ollut Asunnon hinnasta tinkiminen 1464:lla katselukerralla. Kyseiseen kirjoitukseen liittyy myös niitä harvoja (jos ei nyt ihan ainoa) negatiivisia kommentteja blogin historiasta. Joku siellä vähän epäasiallisesti naljaili anonyymin nimimerkin takaa. Muuten kommentit on olleet tosi rohkaisevia ja kannustaneet blogin kirjoittamisen jatkamiseen.

Kolmanneksi suosituin teksti blogin historiasta on Ilmainen passikuva 1310:lla katselulla. Toi vinkki on myös edelleen ihan ajankohtainen. Täytyy itsekin tässä enskuussa napata nuoremmasta lapsesta vastaava passikuva. Ehkä voisi vaikka tänäänkin kokeilla. Saisi sitten ekan passin pojalle hankittua. Ihan koko passia ei valitettavasti ilmaiseksi saa mutta sen kuvan osuuden voi saada.

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on varmaan niitä ainoita, joita olen seurannut aktiivisesti ihan alusta asti. Vaikka en olekaan kommentoinut ja olen pitänyt itse blogin kirjoitustaukoa, niin olen silti lukenut sun ja muidenkin blogeja täällä taustalla. Sä kirjoitat sopivasti asiaa ; niin että sitä on helppo lukea. Tuntuu kuin olisit kaveri, jonka kuulumisia on mukava lukea. Toivottavasti blogi-into ei hyydy jatkossakaan.

    VastaaPoista
  2. Hei thänks! Kiitos rohkaisuista, kiva kuulla että joku on jopa alusta asti jaksanut mun sepustuksia lukea. Eilen yömyöhään muuten väänsin semmosta kouluesitystä perinteisen yhteisöllisyyden muuttumisesta verkkoyhteisöllisyydeksi. Tää on aikalailla sitä sitten varmaan käytännössä. Myös mä koen täntyylisen asioiden jakamisen ja myös muiden tekstien seuraamisen melko intiiminä, kuten kuvasit että tuntuu kuin olisi kaveri jonka elämää seuraa ja osallistuukin siihen kommentoimalla.

    Tämmöset kivat positiiviset palautteet varmasti vaikuttaa siihen että jaksaa mahdollisesti jatkossakin jotain kirjotella blogiin.

    VastaaPoista