14 elokuuta 2014

Käynti uusyrityskeskuksessa

Pitkästä aikaa blogin parissa. On ollut kuuma ja kesäloma. Ja hyvä niin.
Tuli käytyä keskustelemassa mahdollisesta starttirahasta. Ensvuoteen menee se kyllä mun osalta. Ajatus tällä hetkellä olis se että jos tekisi 3 päivää viikossa entisen kokopäiväisen työn sijaan ainakin loka-marras-joulukuut ja sitten lähempänä vuodenvaihdetta katsoisi tilannetta uudestaan. Näin jäisi aikaa olla vauvan kanssa ja sitten ois vielä hieman aikaa jos näitä yrityskuvioita vielä hioisi kuntoon. Ja jos hyvältä näyttäis ni sitten voi taas pohtia uudelleen tilannetta.
Jos sitä starttirahaa saisi niin joku 500€ / kk sitä saisi käteen. Tuolla kolmen päivän duunilla ehkä joku 1300€/kk. Täytyy vielä tarkemmin laskea veroprosenttia.

Kesällä on rahaa mennyt bensaan ja muuhun eikä tilin saldo kovin hulppea ole. Reilu viikko vielä ensimmäiseen isyysrahaan, jes! 1700€ pitäisi tilille tulla. Ois kiva ettei ihan koko ajan tarttis vilkuilla vieläkö siellä tilillä jotain on.

Ilmoittauduin muuten kun ilmaseksi sain ni 30.8. on Helsinki Midnight Run -tapahtuma. Kympin lenkki siis. Täytys vaan hieman tsemppailla että tulis joku kerta käytyä lenkillä ennen tapahtumaa ni pääsis kunnialla tuon läpi.. Handelsbanken muuten tarjosi ilmaiseksi osallistumisen tuohon tapahtumaan. Aikaisemminkin on kymppi ja puolimaraton ollut mielessä mutta on ne niin hintavia että en ole sitä jotain viiskymppistä raskinut laittaa moiseen hupiin.

4 kommenttia:

 1. Onko lapsesi vielä vauva vai onko muuttunut taaperoksi?

  VastaaPoista
 2. Hei.

  Tienaatko 1300e pimeästi? Starttirahaahan ei myönnetä jos "toimeentulosi" on turvattu muulla tavoin, kuten työllä. Palkkatöissä käyvä ei valitettavasti saa starttirahaa.

  Starttirahastahan voisi muuten olla jotain hyötyäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en sentään. Pohdiskelin tekstissä vain eroja tulojen välillä. Mietinnässä esim. se että tekisi vuodenvaihteeseen asti tuota 3pv/viikko ihan normityöläisenä ja sitten hakisi starttirahaa. Kerkeisi hieman suunnitella yrityskuvioita vielä vähän lisää. Ensviikolla pitäis mennä työpaikalla pyörähtämään ja neuvottelemaan jatkosta. Katotaan sitten mitä ne sanoo ja mietiskellään sitten vähän lisää.

   Meni muuten toi kympin lenkki ihan hyvin, 48 minuuttia ja 6 sekuntia. Enskertalaiseks minusta hyvä tulos varsinkin kun ei sitä kovin monesti tullut treenattua. Kilpailuhenkisenä heti mielessä että mitä jos ensvuonna tiputtais vaikka 3 minsaa..

   Poista