20 marraskuuta 2013

Mihin veronpalautukset?

Onneksi jäin plussan puolelle vuoden 2012 verotuksen osalta. 4.12.2013 on tilille tulossa veronpalautuksena 537,94€. Onneksi tässä on vuorotteluvapaan korvauksillakin pysytty plussalla joten tuo raha on niinkuin extrabonus. Mun plääni näiden rahojen suhteen olisi ostaa meidän vauvelille S-osuuksia. Näin meidän koko perheellä olis sitten pino S-osuuksia. Toisen 500€ saan vauvan osuuksiin niistä rahoista mitä olemme saaneet pihavarastomme vuokraamisesta. vielä n. 300€ kun laitan omista vuorotteluvapaakorvauksista niin kasassa on 1300€. Tuon enempää ei näillä tuloilla ole pystynytkään säästämään. Aikaisemmin kirjoittelinkin S-osuuksista joihin kannattaa sijoittaa. Yle otsikoi heinäkuussa uutisensa aiheesta ""Suomen paras ja varmin sijoitus?". Perässä on tosin tuo kysymysmerkki, no - jos nyt ei paras niin tosi hyvä ainakin.

Kun lapselle ostaa S-osuuksia, lapsen ei tarvitse olla mukana mutta molempien vanhempien kyllä. Tai sitten toiselta vanhemmalta valtakirja mukaan. Täytyypä siis jouluruuhkassa tuppautua Sokokselle kunhan nuo veronpalautukset ovat tilille tupsahtaneet. Silloin meillä perheenä on investoitu S-ryhmään yhteensä 4005€. Kevään mittaan takaisin pitäisi tulla reilu 400€. Suosittaisinkin jokaiselle jota kiinnostaa laittaa rahansa johonkin josta saa tuottoa rahoilleen, niin aloittamaan tästä. Harmi kun ei ole enempi lapsia..

Suosittavat muuten että jos multiliittyy useampaan S-kauppaan niin kannattaa aluksi ainakin antaa tulla niiden mainospostien koska siellä voi olla jotain starttietuja. sitten jos kyllästyttää että sama lehti tulee tusinana kappaleena postilaatikon täytteeksi niin voi perua nuo lehtitilaukset.
14 päivää vielä veronpalautuspäivään, sitä odotellessa.

4 kommenttia:

 1. Minäkin taidan ryhtyä tähän kunhan saan tarvittavan summan kasaan, tai jos puran ASP-tilini. Ja tyttärelle myös jos mies suostuu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lähteä mukaan jo ennen vuodenvaihdetta niillä paukuilla mitä on kasassa siihen mennessä, saa sitten heti enskeväänä jotain tuottoa. Ensvuonna sitten voi jatkaa ostoja kun on varoja.

   Poista
 2. Minulle sanoi S-Pankin täti että ei mitään postia olisi tulossa, että esim. Yhteishyvästä ei lisänumeroja tulisi. Mitenkähän lienee? Jostain luin aiheesta ja olin ymmärryksessä että sieltä tosiaan jotakin liittymiskiitospostia tulisi.
  No, sähköpostin sain jossa kiitettiin liittymisestä, olikohan se sitten siinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole kuullut että olisivat muutoksia tehneet mutta onhan se hyvin mahdollista että ovat vaihtaneet käytäntöä. Keväällä ainakin vielä tuli entiseen malliin. No kohtapahan tuo selviää.

   Poista