22 heinäkuuta 2016

Talon rakennuttaminen?

Enpä olis uskonut tämmösiä suunnittelevani. Olin nimittäin vannonut etten ikinä ala rakentamaan tai rakennuttamaan taloa. No - en nyt siis vielä semmoiseen ole ryhtynyt mutta asiaa on ajatuksen tasolla harkittu. Näin sitä elämä menee eteenpäin ja ajatukset ja tilanteet muuttuu. Voi olla että rakentamiseen asti ei ikinä päästä. Tai sitten sitä joutuukin taloprojektiin.

Tällä hetkellä asutaan rivarissa ja olen kuullut ettemme ole ainoita joilla rivarielämä ei ole ihan niin auvoisaa. Naapureiden kanssa on ollut vähän kaikenlaista haastetta. Muuten tosi kiva asunto ja kivalla paikalla jne. Mutta semmosessa vaiheessa ollaan että on mietitty muita vaihtoehtoja tämän tilalle. Mikäli sopiva tontti olisi tarjolla sopivasta paikasta ni lähdettäis kyllä rakennuttamaan taloa. Mutta mutta, voi olla ettei semmosta ihan heti vastaan kävele. Usein tonttia metsästetään useampi vuosi eikä takuuta ole että sittenkään semmoista löytyy.

Pari semmosta tonttia olis kiikarissa joissa tosin on vanha talo ja sisällä vanhat vanhukset. Mutta mistäs sen tietää kestääkö siinä 10 vai 20 vuotta ennenkuin vanhainkoti tai joku muu kutsuu. Saas nyt nähdä että tapahtuuko tämmöstä taloprojektia meijän elämässä ikinä. Mielenkiintoinen projekti talon pystyttäminen toki olisi.

No mutta nyt vietetään vielä heinäkuu kesälomaa ja sitten elokuun alusta töitä 3pv viikko eli jo melkein normaalia työelämää kolmen vuoden tauon jälkeen. On sitä työntekoa jo kaivannutkin.